Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Kevin Ware, ο οποίος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Kevin Ware είναι 26 χρονών, γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1993, έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται ως point guard και ως shooting guard. Το 2011 άρχισε την φοίτηση του στο Πανεπιστήμιο του Louisville με προπονητή τον Ρικ Πιτίνο και μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2013, με τον ίδιο να μην αγωνίζεται στον τελικό λόγω σοβαρού τραυματισμού. Στην συνέχεια μετακόμισε στο Georgia State, όπου το 2015 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Sun Belt Conference Men’s Basketball Tournament, οδηγώντας το πανεπιστήμιο του στο πρωτάθλημα του NCAA.

Την σεζόν 2016/17 ο Ware ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, αρχικά στην φινλανδική Kauhajoen Karhu, ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στην τσέχικη Brno, όπου σε 16 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 17 πόντους και έδινε 4,3 ασίστ. Την επόμενη σεζόν ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για λογαριασμό του Φάρου Λάρισας, αγωνιζόμενος σε 8 ματς και έχοντας 12,4 πόντους κατά μ.ο. Την φετινή περίοδο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην καναδική London Lightning έχοντας 9,8 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 9 παιχνίδια.

Με την προσθήκη του Ware η Κύμη συμπληρώνει την 6αδα των ξένων αθλητών που πρέπει να έχει στο ρόστερ της. Ο νέος Αμερικάνος παίκτης της ομάδας μας αναμένεται άμεσα στην χώρα μας ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να τεθεί το ταχύτερο δυνατόν στην διάθεση του κόουτς Ισίδωρου Κουτσού για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum