18 Μαΐου, 2022

Instagram: Stories αποκλειστικά για τα μάτια των συνδρομητών

Το Instagram φέρεται να είναι έτοιμο να παρουσιάσει τα Stories που θα μπορούν να βλέπουν μόνο οι συνδρομητές ενός προφίλ. Το στοιχείο αυτό θυμίζει όσα ισχύουν με το Super Follows του Twitter σε μία κίνηση αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το Instagram.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι δεν είναι τυχαία η ρήση του Adam Mosseri, του επικεφαλής του Instagram, ο οποίος εκτιμά ότι το κοινωνικό δίκτυο είναι πολλά παραπάνω από μία εφαρμογή που μοιράζεται κανείς φωτογραφίες. Φήμες θέλουν το Instagram να δίνει ολοένα μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι του βίντεο, ερχόμενο να ανταγωνιστεί το TikTok σε αυτόν τον τομέα.

Μία από τις αλλαγές που αναμένονται σύντομα είναι το ότι οι fans και οι συνδρομητές ενός προφίλ θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να δουν το αποκλειστικό περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνεται σε ένα Instagram Story. Θα υπάρχει και το αντίστοιχο tag για όσους είναι συνδρομητές σε ένα προφίλ, με το Instagram να θέλει να δώσει περισσότερες επιλογές σε μία συνδρομητική εκδοχή της πλατφόρμας.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments