Όπως έχει πλέον καθιερωθεί, η ΦΙΛΠΑ κλείνει και το φετινό αγωνιστικό της πρόγραμμα με το «Χειμερινό Ράλλυ» που θα λάβει χώρα στις 10-11 Νοεμβρίου με επίκεντρο την Κύμη.

To αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης θα συμπεριλαμβάνει 2 κατηγορίες: την κλασσική Regularity με πολλές «σβέλτες» ειδικές δοκιμασίες (με ταχύτητες που δεν θα ξεπερνούν τα 50 ΜΩΤ) και την κατηγορία Touring με λιγότερες ειδικές δοκιμασίες και χαμηλότερες ταχύτητες για αυτούς που απλά επιθυμούν να απολαύσουν μια ωραία βόλτα με το ιστορικό τους αυτοκίνητο.

Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει σε σημείο που θα οριστεί στα βόρεια προάστια και οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια όμορφη διαδρομή που θα συμπεριλαμβάνει κλασσικές ειδικές διαδρομές με προορισμό την Κύμη όπου τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο άνετο, πολυτελές ξενοδοχείο Kymi Palace Hotel.

Την δεύτερη μέρα το πρωί οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ειδικές δοκιμασίες στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και ο τερματισμός του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όπου θα ακολουθήσει το γεύμα gala και η απονομή στους νικητές.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν κλασσικά, ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών με κάρτα FIVA ή FIA καθώς και “Youngtimers” ηλικίας 20 ετών.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PDF

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ WORD

www.philpa.gr

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum