Τη Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Αγαπώ και Πράττω , ο οποίος σκοπό είχε την αγορά και δωρεά ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου!

  Αφετηρία του φετινού Αγώνα Δρόμου ήταν η όμορφη παραλία της Κύμης ενώ οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μία μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριά της παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στόμιου Οξυλίθου!

  Εκ μέρους των εκπροσώπων του σωματείου Αγαπώ και Πράττω αλλά και του πλήθους των κατοίκων της Εύβοιας που θα ωφεληθούν με την επίτευξη του φετινού στόχου ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες: Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΚΟΡΠΗ, ΤΟΤΤΙΣ, KYMI PALACEVALLEDI VILAGEHOTEL, ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΑΓΗ, ΟΠΤΙΚΑ ΣΓΟΥΡΟΥ – ΠΟΥΛΗ ΑΛΙΚΗ, Η/Υ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΣΙΟΣ, KALOGIROU TEAM, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΔΡΑΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ,  HOTEL PANORAMAGCPELAGOS STUDIOSHOTEL EFI, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΑΓΑΙΟ, GRANDBLUE BEACH RESORTHOTEL STOMIO BEACH, , Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΧΥΜΟΙ AGROS, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, HOTEL CORALI, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΟΛΕΙΟ ΛΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ, ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ANGELAKIS DIGITAL, ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ.

 Καθώς επίσης και τους: PHYSIOMEDIC ΝΕΛΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ SPORTSURGERY.GR, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Α.Ο. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ SAR, FETES CLUB 4×4, ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΟΚΤΩΝΙΑΣ Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ που στήριξαν τη φετινή διοργάνωσηως Χορηγοί ειδών και υπηρεσιών!

   Το Αγαπώ και Πράττω μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 4ου Φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου, θα προβεί και σε άλλες δράσεις κατά τους θερινούς μήνες με σκοπό την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης του ποσού για την αγορά και δωρεά του Αξονικού τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου το οποίο εξυπηρετεί τους πολίτες της κεντρικής και Ανατολικής Εύβοιας αλλά και της νήσου Σκύρου.

  Πλήθος χορηγών και επώνυμων καλλιτεχνών στηρίζουν τον αγώνα μας! Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο στηρίζοντας τις δράσεις του σωματείου ή καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμείς στο τραπεζικό  του λογαριασμό. Σημασία δεν έχει το ποσό! Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428

Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948367737 & 6974703370

E mail: agapwkaiprattw@gmail.com

Site: www.agapwkaiprattw.gr

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

 

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum