Εξασφαλίσαμε από το Ταμείο Ανάκαμψης 4 νέες εντάξεις ύψους 28.000.000 ευρώ για τα ακόλουθα έργα οδικής ασφάλειας, που θα δημοπρατήσουμε άμεσα:

✅ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΚΥΜΗΣ, προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ.
✅ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΒΙΕΣ – ΗΛΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ, προϋπολογισμού 12.000.000 ευρώ.
✅ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ, προϋπολογισμού 6.800.000 ευρώ.
✅ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΡΟΥΣΣΟΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι προ ημερών εντάχθηκε στον άξονα οδικής ασφάλειας του Ταμείου Ανάκαμψης έργο ύψους 37.000.000 ευρώ με δικαιούχο το Υπουργείο Υποδομών για παρεμβάςεις σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έμφαση στο οδικό δίκτυο Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Δουλέψαμε με μεθοδικότητα και υποβάλαμε από τους πρώτους ΟΤΑ στην Ελλάδα ώριμες προτάσεις για την οδική ασφάλεια. Ευχαριστούμε το Υπουργείο Οικονομικών και τους Χρήστος Σταϊκούρας και Theodoros Skylakakis για την ένταξη των δράσεων, το περιφερειακό μας συμβούλιο για την απόφαση υποβολής των προτάσεων και φυσικά τις υπηρεσίες έργων και προγραμματισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξαιρετική δουλειά τους, που οδήγησε στον άρτιο σχεδιασμό των έργων μας!

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum