Ένα νέο είδος εμβολίου κατά του κορονοϊού που θα είναι πόσιμο με γεύση, μάλιστα, φράουλας και θα συνδυάζεται με γαλακτομικό προϊόν, σχεδιάζουν Ρώσοι επιστήμονες. Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Πειραματικής Ιατρικής στην Αγία Πετρούπολη σχεδιάζει τη δημιουργία ενός πόσιμου εμβολίου, το οποίο γίνεται μέσω της προσθήκης συγκεκριμένου DNA σε βακτήρια που υπάρχουν σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου, το συγκεκριμένο προϊόν αναμένεται σε συγκεκριμένες δόσεις για λήψη 21 ημέρων και βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο πειραματικό στάδιο.https://www.megatv.com/embed/?p=2020365024
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, θα είναι εύκολο να διατεθεί σε όλη τη Γη, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί από τις εταιρίες που παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum