Μεγάλος άτυχος για την Κύμη ο Ο’ Μπράϊεν που υπέστη κάταγμα στην κνήμη στο ματς με τον Ολυμπιακό και σήμερα χειρουργήθηκε στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 3 μήνες!

Η Κύμη σε βάθος χρόνου θα δει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστεί η συνεργασία όταν ο παίκτης επιστρέψει στη δράση, αλλά μέχρι τότε θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη ώστε να τον αντικαταστήσει άμεσα.

Το πλήγμα για την Κύμη είναι σημαντικό καθώς ο Ο’ Μπράϊεν ήταν στυλοβάτης στη φετινή προσπάθεια της ομάδας, όμως όπως φαίνεται και παρακάτω στην ανακοίνωση της ομάδας, το πρώτο μέλημα του συλλόγου έχει να κάνει με την αποκατάσταση της υγείας του αθλητή.

‘Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης Jake O’Brien υπεβλήθη σήμερα το απόγευμα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μετά από κάταγμα στην αριστερή κνήμη που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής – Αθλητικών Κακώσεων κ. Παντελή Νικολάου. Ο χρόνος αποκατάστασης του αθλητή υπολογίζεται στους τρεις περίπου μήνες.

Ο τραυματισμός του O’Brien είναι σημαντικό πλήγμα για την ομάδα μας, καθώς εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, ήταν και ένας αθλητής που το τεχνικό επιτελείο της Κύμης είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή βεβαίως είναι η υγεία του Jake, στον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στο παρκέ!
Eviabasket.gr

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum