Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της παράνομης χωματερής που είχε δημιουργηθεί σε σημεία όπως το “Πάρκο του Λαού” και κατά μήκος που οδηγεί στην πρώην χωματερή. Μια δράση που κράτησε σχεδόν δέκα ημέρες! Είναι ένα θέμα που μας καίει ιδιαίτερα στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, μιας και είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος από την συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών μας.
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν ευθύνεται ο Δήμος για τη δημιουργία των παράνομων χωματερών, δίπλα σε επιχειρήσεις ή σε κατοικίες ή σε δρόμους χύμα. Όσο για την αποκομιδή, πολλές φορές ξεπερνά τις δυνάμεις μας. Επιπλέον, κάθε φορά που καθαρίζουμε, σε ελάχιστο χρόνο δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Και όλη αυτή η κατάσταση εν τέλει επιβαρύνει τους δημότες του Δήμου μας.
Η διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατούν το Δήμο καθαρό. Ένα Δήμο τεράστιο, παρά την δεδομένη έλλειψη προσωπικού και μέσων. Και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη καθημερινή προσπάθεια την οποία καταβάλουν!
Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ντροπή των παράνομων χωματερών που είχαν αναπτυχθεί στην Δ.Ε.Κύμης(αν και μη αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας), και με τον κανονισμό λειτουργίας που οδεύει προς διαβούλευση και την επιβολή προστίμων, θα επιδείξουμε πολύ μεγάλη αυστηρότητα απέναντι σε φαινόμενα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος, δέντρο και κείμενο που λέει "ΠΡΙΝ"Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντροΜπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο που λέει "META E M"Μπορεί να είναι εικόνα φύση, δέντρο και βουνόΜπορεί να είναι εικόνα δέντρο, φύση και κείμενο που λέει "ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ"Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 1 Βαθμολογία: 5]

Comments

comments

Από kimiforum