9 Δεκεμβρίου, 2021

Νέο ξεκίνημα για τους εφήβους του Γ.Σ.Κύμης!

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει από φέτος ο Γ.Σ.Κύμης, με τη δημιουργία ενός εφηβικού τμήματος με προοπτική και όραμα και με παίκτες από ολόκληρη την Περιφέρεια!

Η Κύμη στόχευσε και πέτυχε να φέρει κοντά της τους περισσότερους από τους καλύτερους παίκτες της Περιφέρειας σε αυτή την ηλικία, φτιάχνοντας ένα φιλόδοξο σύνολο που στόχο έχει να ξεφύγει από τα στενά όρια της ΕΣΚΑΣΕ, δημιουργώντας μια ομάδα που θα έχει τη δική της αγωνιστική φιλοσοφία φτιάχνοντας παράλληλα, εκτός από καλούς παίκτες και αθλητικούς χαρακτήρες.

Τα πρώτα βήματα για το ‘χτίσιμο’ της νέας ομάδας γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού και εκεί βρέθηκε το stereabasket.gr για τις πρώτες στιγμές της νέας ομάδας.

Γ. Πανούσης: ‘Καλύτεροι παίκτες και αθλητικοί χαρακτήρες’

Ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Πανούσης στις πρώτες του δηλώσεις σε αυτό το νέο ξεκίνημα της Κύμης, στάθηκε στο σκοπό αυτής της ομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των παικτών από καλές μονάδες σε ομάδα.

‘Θέλω καταρχάς να ευχηθώ καλή μπασκετική χρόνια σε όλες τις ομάδες, προπάντων με υγεία σε όλους τους αθλητές. Εμείς, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε με σκοπό να γίνουν τα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα μας καλύτεροι σαν παίκτες και καλύτεροι αθλητικοί χαρακτήρες. Ταυτόχρονα, θέλουμε να μάθουμε το ταχύτερο δυνατό ο ένας τον άλλον και να εξελιχθούμε από μονάδες σε ομάδα, καθώς, όπως γνωρίζετε, το εφηβικό μας τμήμα είναι στην ουσία νεοσύστατο. Είναι αναγκαίο λοιπόν ένα εύλογο χρονικό διάστημα και πολύ καθημερινή δουλειά από όλα τα παιδιά για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα μας, αφού όλοι οι αθλητές μας καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις’.

PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ 

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments