18 Ιανουαρίου, 2022

Μικρότερη έκδοση του Mi Mix ετοιμάζει η Xiaomi

Η ανταπόκριση του κόσμου στο Mi Mix της Xiaomi ίσως είναι αυτή που οδηγήσει την εταιρεία στα αποκαλυπτήρια και δεύτερου μοντέλου το οποίο θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Τις τελευταίες ημέρες, φωτογραφίες μιας μικρότερης έκδοσης του Mi Mix έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε διάφορες ιστοσελίδες, Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει πολύ σύντομα, ίσως και στις αρχές Δεκεμβρίου το Mi Mix Nano, το οποίο θα έρχεται αυτή τη φορά με οθόνη 5,5 ιντσών έναντι της οθόνης των 6,4 ιντσών του πρωτότυπου μοντέλου που παρουσίασε η εταιρεία πριν μερικές εβδομάδες.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει τις διαστάσεις ενός smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάτι που είναι δυνατό εξαιτίας της ελαχιστοποίησης των περιθωρίων περιμετρικά της οθόνης. Στο Mi Mix η Xiaomi αναφέρει ότι η οθόνη καλύπτει το 91% της εμπρόσθιας επιφάνειας, έχοντας προχωρήσει σε κινήσεις όπως στην αφαίρεση του ακουστικού το οποίο αντικαθίσταται από μια τεχνολογία υπερήχων, αλλά και τη μεταφορά της κάμερας στο κάτω μέρος. Άλλα πιθανά χαρακτηριστικά του Mi Mix Nano είναι το Snapragon 821 SoC της Qualcomm, 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

 

Site: PhoneArena

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments