Μη με αφήσεις ποτέ – Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες

Η εταιρία της Lacta μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα σε διαφημίσεις και ταινίες μικρού μήκους για την αγάπη και τον έρωτα.

Αυτή τη φορά όμως έφτιαξε ένα συγκλονιστικό βίντεο για όλα αυτά που ΔΕΝ είναι αγάπη και έρωτας.

Το βίντεο με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», δημιουργήθηκε με αφορμή την 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα.

Εξιστορεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο από την αρχή της σχέσης

Καμία βίαιη και κακοποιητική σχέση δεν ξεκίνησε ως τέτοια. Ίσως να υπάρχουν κάποια σημάδια ίσως και όχι. Ίσως κάποιοι να αναγνωρίζουν τα σημάδια, αλλά κάποιοι όχι. Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα που περνάει μέσα από το βίντεο.

 

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φρέσκο, ερωτευμένο ζευγάρι που ζει τον έρωτα του. Οι φωνές είναι χαρούμενες, η κοπέλα ευτυχισμένη και γελάει.

«Σε σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω να είσαι δικιά μου. Μόνο δικιά μου. Ε;» της λέει ο σύντροφος της και περιμένει επιβεβαίωση. Η κοπέλα του γνέφει θετικά με χαρά.

Η πορεία όμως είναι πολύ διαφορετική. Η χαρά και ο «έρωτας» αρχίζουν και πονάνε για το κορίτσι. Το «Μόνο δικιά μου» και το «Μη με αφήσεις ποτέ» είναι πια επικίνδυνα.

 

«Τώρα πια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς» λέει η κοπέλα στο τέλος του συγκλονιστικού βίντεο.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum