4 Αυγούστου, 2021

Ήρθε το νέο Blackview Smartwatch R3 Pro σε σούπερ τιμή

Απόκτησε το μόνο με 39.90€ σε 3 υπέροχα χρώματα

-24 / 7 Heart Rate Monitor & Sleep Tracker Rate⌚: Το Blackview R3 Pro Smart ρολόι μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο και να κατανοεί καλύτερα τις τάσεις του καρδιακού ρυθμού σας. Μπορείτε επίσης να κατανοήσετε καλύτερα την ποιότητα του ύπνου σας με ολοκληρωμένη παρακολούθηση ποιότητας ύπνου (βαθύς ύπνος, ελαφρύς ύπνος και χρόνος αφύπνισης) που σας βοηθούν να προσαρμόσετε τον εαυτό σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

-Fitness Tracker for Women Men⌚ Το tracker παρακολούθησης γυμναστικής μας διαθέτει 12 τρόπους άσκησης που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα κάθε συγκεκριμένο είδος δραστηριότητας. Συμπεριλαμβανομένων τρεξίματος, περπατήματος, άλματος, γιόγκα, ορειβασίας, μπάντμιντον, διάδρομο, περιστροφής, ποδηλασίας, μπάσκετ, κολύμβησης, τένις, Ακριβώς καταγράψτε δραστηριότητες όλη την ημέρα. όπως βηματόμετρο, ταχύτητα, απόσταση, ενεργός χρόνος κ.λπ.

– Ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων⌚: Αφού το Bluetooth είναι συνδεδεμένο στο κινητό τηλέφωνο, κάθε φορά που λαμβάνετε ειδοποίηση, SMS, κλήσεις ή μηνύματα από την εφαρμογή APP (Facebook, YouTube, Twitter, Messenger, Instagram.) Το έξυπνο ρολόι δονείται ελαφρώς και σας υπενθυμίζει να δείτε τις πληροφορίες στην οθόνη, δεν θα χάσετε καμία σημαντική πληροφορία.

-Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας⌚: Χρησιμοποιούμε σχεδιασμό μεγάλης χωρητικότητας και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, έτσι ώστε το ρολόι μας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 7 ημέρες και ο χρόνος αναμονής είναι μεγαλύτερος από 30 ημέρες. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ισχύ της μπαταρίας κατά την άσκηση ή άλλη δραστηριότητα. Τα ρολόγια γυμναστικής είναι πολύ κατάλληλα για υπαίθρια αθλήματα, προπονήσεις όλη την ημέρα.

-Smart Watch για τηλέφωνα Android και iPhone⌚ Αυτό το έξυπνο ρολόι μπορεί να λειτουργήσει με τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα στην αγορά, απαιτώντας μόνο ότι το σύστημα του τηλεφώνου σας είναι πάνω από το Android 6.0 ή το iOS 9.0, το Bluetooth 5.0 και άνω. Η εφαρμογή “GloryFit” μπορεί να ληφθεί από το Apple Store ή το Google Play.

-IP68 Waterproof

Θα το βρεις στο κατάστημα Digitalcorner Πολυτεχνείου 36 στην Κύμη καθώς και στο eshop του καταστήματος www.digitalcorner.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2222 300548 και 690 9528 495
Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 2 Βαθμολογία: 5]

Comments

comments