Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σ.Βότση: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σας εύχεται, μέσα από αυτό το όμορφο εορταστικό τραγούδι που δημιουργήθηκε για το αγαπημένο μας Αλιβέρι, “Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά”.
Ευχαριστούμε θερμά την Τζένη Κοσμίδου για τους τόσο τρυφερούς στίχους της, τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη για την υπέροχη ερμηνεία και μουσική και τον Κώστα Νακόπουλο για αυτό το τόσο ξεχωριστό Video Edit. Καλές γιορτές σε όλους!
Στίχοι: Τζένη Κοσμίδου Μουσική – Τραγούδι: Κωνσταντίνος Καραγιάννης Video Edit: Κώστας Νακόπουλος ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Στίχοι: Ήρθαν μέρες γιορτινές, η ψυχή φως γεμίζει και με σκέψεις απ’ το χθες ο νους πλημμυρίζει. Σε γοργό ρυθμό η καρδιά και λαχτάρα μεγάλη μου ζητά μικρό παιδί να ξαναγίνω πάλι. Στου Άη Βασίλη τον σάκο θέλω να κρυφτώ στο Αλιβέρι της καρδιάς μου να βρεθώ. Να κυλιστώ στο χιόνι όπως έκανα παιδί. Να τρέξω στου Καράβου το λιμάνι με κόκκινο σκουφί. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στην πόλη σαν φθάνουν Μια τεράστια αγκαλιά όλους μας κάνουν. Θέλω φέτος στις γιορτές η ευχή μου να πιάσει και τον όμορφο κόσμο μας τίποτα να μην διχάσει. Στου Άη Βασίλη τον σάκο θέλω να κρυφτώ στο Αλιβέρι της καρδιάς μου να βρεθώ. Να κυλιστώ στο χιόνι όπως έκανα παιδί. Να τρέξω στο λιμάνι του Καράβου με κόκκινο σκουφί.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum