3 Οκτωβρίου, 2023

Φράγμα Μανικιων

Επίσκεψη στο φράγμα Μανικιων πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας και συναδέλφων αιρετών α’ και β’ βαθμού.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι μελετητές που έχουν αναλάβει την επικαιροποιηση της μελέτης του φράγματος.
Το συγκεκριμένο έργο έχει υποβληθεί ως πρόταση στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στην πρόσκληση που αφορά εμβληματικά έργα ύδρευσης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατόπιν προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο μας. Η πρόταση περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του φράγματος, την κατασκευή του Ταχυδιυλιστηριου και τμήματος των δικτύων ύδρευσης με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια. Η πρόταση αυτή έχει λάβει προ – ένταξη και για να ολοκληρωθεί η οριστική ένταξη του έργου απαιτείται η επικαιροποιηση της μελέτης. Όσα ακούσαμε από τους μελετητές ήταν αρκετά ενθαρρυντικά σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το καλοκαίρι η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί και το έργο θα εξασφαλίσει οριστικά την χρηματοδότηση.
Το συγκεκριμένο έργο είναι ζωτικής σημασίας για όλη την περιοχή καθώς πέρα από την λύση όλων των ζητημάτων ύδρευσης για τον Δήμο μας, δημιουργεί τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και σε άλλους τομείς.
Εργαζόμαστε από κοινού με την περιφέρεια και είμαστε αισιόδοξοι!!
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα βουνό, δέντρο και φύσηΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα, δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments