Το Κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» ιδρύθηκε το 2016 στη Κύμη Εύβοιας από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου Κύμης – Αλιβερίου με σκοπό τη παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της περιοχής το 2018 το σωματείο μας πήρε την μεγάλη απόφαση να θέσει ως στόχο του 3ου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου τη δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του σωματείου και την ένθερμη υποστήριξη τόσο των χορηγών και των κατοίκων της περιοχής αλλά και πλήθους ανθρώπων που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να συμμετέχουν στον αγώνα μας, ενώ συγκεντρώσαμε ένα σεβαστό ποσό, δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε όλο το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του Αξονικού τομογράφου.

Πιστό στην δέσμευση που ανέλαβε το 2018 το «Αγαπώ και Πράττω»  απέναντι σε μία τόσο μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πίστεψε και στήριξε τον αγώνα του θέτει ως σκοπό του 4ου φιλανθρωπικού Αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00 π.μ τη συνέχιση της προσπάθειας για την αγορά του Αξονικού τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου.

Το «Αγαπώ και Πράττω» με όλες του τις δυνάμεις και με την ίδια αποφασιστικότητα, συνεχίζει τον «Αγώνα» για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που σημαίνει τόσα πολλά για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής, Κεντρικής Ευβοιας και της Νήσου Σκύρου και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Ελάτε να ενώσουμε τα χέρια και να μετατρέψουμε την αγάπη μας σε πράξη για ακόμα μία φορά!

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.agapwkaiprattw.gr

Το κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής, το υποχρεωτικό τσιπ χρονομέτρησης, που είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή σας στον αγώνα και το μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνετε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών. Σημασία δεν έχει το ποσό! Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια! Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

 

Trailer της διοργάνωσης του 2019: https://youtu.be/4Nu6JIcgH_4

Video με αναμνήσεις της διοργάνωσης του 2018: https://youtu.be/sfIJRYJofEk

 

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428

Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

 

 

Πληροφορίες – εγγραφές

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737

E mail: agapwkaiprattw@gmail.com

Site: www.agapwkaiprattw.gr

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum