Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου!

  Άλλαξε ημερομηνία το τρίτο καρναβάλι Αλιβερίου, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων! Συγκεκριμένα Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου! Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»!

    Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου!  Άρματα και Kαρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στην πλατεία Ζωντου.

   Στις 13:45 η φαντασμαγορική παρέλαση Aρμάτων και Kαρναβαλιστών ξεκινά! Πλήθος αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας  με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι!

   Στις 19:00 η γιορτή μεταφέρεται στον Κάραβο, για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος αν έχουμε καταλάβει σωστά από τις αφίσες με τα σλόγκαν του Αλιβεριώτικου Καρναβαλιού θα είναι ο Κορονοιός!  

  Την ίδια στιγμή η θεματολογία του άρματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου παραμένει μυστική αλλά όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα είναι μια έκπληξη που υπόσχεται να εντυπωσιάσει!

   Τη παρουσίαση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου, η οποία θα είναι ντυμένη Βασίλισσα των Παγωνιών!

   Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι! Μην λείψει κανείς!

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum