Ν.Μπαράκος

Σήμερα βρέθηκα στο Δημαρχείο Κύμης και είχα την χαρά να συνομιλήσω με προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αντιδημάρχους, εργαζόμενους και δημότες, όπου συζητήσαμε εκτενώς για όλα τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και απαιτούν άμεση προσοχή. Ειδικότερα, συναντήθηκα με τους αντιδημάρχους Α. Πάφρα, Β. Φαληρέα και τον Π. Αγγελόπουλο, εντεταλμένο σύμβουλο, τον πρώην αντιδήμαρχο Αλ. Θεοδώρου, τους προέδρους ΤΚ Κύμης, Α.Ρούσσο, Ανδρονιάνων, Στ. Παπανικολάου, Καλημεριάνων Αντ. Σάγο, Μαλετιάνων Π. Δήμος, μέλη της τοπικής κοινότητας Μετοχίου και τα μέλη του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μετοχίου.

Οι συναντήσεις ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικές και αποτέλεσαν την αρχή μιας σειράς τακτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιώ στο μέλλον στην Κύμη, για το καλό της κοινότητάς μας. Ενισχύοντας την επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά βήματα προόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και να δηλώσω την αποφασιστικότητά μας να εργαστούμε από κοινού για μια ακόμα ομορφότερη Κύμη.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum