Μετά τη μεγάλη επιτυχία με την οποία διεξήχθη, το τρίτο καρναβάλι Αλιβερίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου κορυφώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του, διοργανώνοντας ένα μοναδικό Carnival Party! 

  Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί, αναμένεται να λάβει χώρα ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα! Ένα μαγικό όστρακο με την Βασίλισσα Γοργόνα, τον θεό Ποσειδώνα και πλήθος θαλάσσιων πλασμάτων, θα σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.

  Μοναδικές Βραζιλιάνικες μελωδίες θα απλωθούν σε όλο το Αλιβέρι από την Αlmenta και την Οdalis Palma. Βραζιλιάνοι χορευτές και χορεύτριες, ξυλοπόδαροι, ένα μοναδικό Carnival Show με γνήσιες Βενετσιάνικες στολές που υπόσχονται να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους, και μια πρωτότυπη, αποκριάτικη παράσταση κουκλοθέατρου, από την Παραμυθοχώρα, είναι μονάχα λίγες από τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου!

  Τη παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου! Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11:00 μοναδικό Carnival Party Αλιβερίου! Μην λείψει κανείς!

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum