Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η καρδιά των Αποκριών χτυπάει στο Αλιβέρι! Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»!

    Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου. Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 11:00 το πρωί!

   Μοναδικοί βραζιλιάνικοι ρυθμοί, τραγουδιστές, χορευτές, ξυλοπόδαροι και φυσικά οι μοναδικοί Batala ξεσηκώνουν με τους ξέφρενους ρυθμούς τους το όμορφο Αλιβέρι! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί αφού στο καρναβάλι θα βρίσκεται ο Θεός Ποσειδώνας, με τη Βασίλισσα Γοργόνα και το μαγευτικό τους όστρακο στο οποίο θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε!

   Στις 16:00 η διασκέδαση πλησιάζει στην κορύφωση της, αφού ξεκινά η παρέλαση των μοναδικών αρμάτων και των καρναβαλιστών! Η θεματολογία του άρματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου είναι ακόμα μια έκπληξη που υπόσχεται να εντυπωσιάσει! Η παρέλαση θα καταλήξει στον Κάραβο όπου θα πραγματοποιηθεί και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου!

   Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η καρδιά των Αποκριών χτυπάει στο «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»! Παρουσιάζουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου! Μην λείψει κανείς!

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum