Στο κλειστό γήπεδο του λυκείου Κονιστρών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων»

  Η διοίκηση του ΑΟ, οργάνωσε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία σκοπό είχε, πέρα από τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χρονιά και τη κοπή της πίτας, να τονίσει την σπουδαιότητα του αθλητισμού και της εμφύσησης  του ουσιαστικού φίλαθλου πνεύματος στη ζωή των νέων.

  Σύσσωμες παρευρέθησαν ν οι αγωνιστικές ομάδες και οι ακαδημίες του τμήματος ποδοσφαίρου και του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ , αλλά και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, θέλοντας να εκφράσουν με τη παρουσία τους την αγάπη και τη στήριξη τους στον «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων».

 Τη κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΑΟ  κύριος Βασίλειος Βάρσος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Κονιστρών και αντιπρόεδρος του ΑΟ κύριος Κωνσταντίνος Δημάς, ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου και ταμίας του ΑΟ κύριος Βασίλειος Κούκης και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ κύριος Άγκι Ιμπέζα. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη γραφείου τύπου του ΑΟ κυρία Τζένη Κοσμίδου.

  Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης δόθηκαν πλήθος δώρων σε μικρούς και μεγάλους, από τα 6 φλουριά της πίτας και από τη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum