24 Ιουλίου, 2021

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ!

Το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» διοργανώνει τον 4ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη!

   Σκοπός της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

 Εκ μέρους των εκπροσώπων του σωματείου Αγαπώ και Πράττω αλλά και του πλήθους των κατοίκων της Εύβοιας που θα ωφεληθούν με την επίτευξη του φετινού στόχου ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες:

 MAVROGENIS EMPOWERING HEALTH, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ  που στηρίζουν τη φετινή διοργάνωση ως Χρυσοι Χορηγοι!

   Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε τη προσπάθεια μας! Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον 4ο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου και μετατρέψτε την αγάπη σας για τον συνάνθρωπο σε πράξη!

    Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας www.agapwkaiprattw.gr

   Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

  Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το

  Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια! Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Trailer: ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ: https://youtu.be/aG8J8tGbYAk

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428

Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

Πληροφορίες – εγγραφές

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737

E mail: agapwkaiprattw@gmail.com

Site: www.agapwkaiprattw.gr

Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments