Την έντονη αντίδραση των κατοίκων του Μαρμαρίου και της ευρύτερης περιοχής έχει προκαλέσει το οριστικό λουκέτο στο Ταχυδρομικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ, που λειτουργεί στην πόλη και εξυπηρετεί τους κατοίκους οκτώ τοπικών κοινοτήτων της περιοχής.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καρύστου  της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για εμπαιγμό των κατοίκων, τονίζοντας ότι σε ερώτηση στη Βουλή του Σίμου Κεδίκογλου, ο αρμόδιος υπουργός είχε απαντήσει καθησυχαστικά, τονίζοντας ότι:

«Εξετάζεται η λύση της σύστασης και λειτουργίας Ταχυδρομικού Πρακτορείου με παράλληλη συνέχιση της λειτουργίας και του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου με το λοιπό διαθέσιμο προσωπικό.»

Αντί όμως να συμβεί αυτό, οι κάτοικοι του Μαρμαρίου  πληροφορήθηκαν την Τρίτη 26 Μαρτίου το οριστικό κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες που η εξυπηρέτησή τους για  κάθε είδους συναλλαγή θα πρέπει να γίνεται στην Κάρυστο που σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση.

Η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας ζητάει να συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ και να τηρηθούν όσα είχε αναφέρει ο υπουργός στην απάντηση που είχε δώσει στον κ. Κεδίκογλου τον Απρίλιο του 2017.

Στο μεταξύ κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το Κατάστημα διαμαρτυρόμενοι για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη (φωτό).

egnomi.gr

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum