3 Αυγούστου, 2021

«Κόβουν» το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους Μητσοτάκης – Κικίλιας

Με επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κύκλο των συναντήσεών του με τους υπουργούς πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ αναμένεται να τονίσει για μία ακόμα φορά τη στρατηγική σημασία που δίνει στην υγεία στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ήδη, από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο Βασίλης Κικίλιας έλαβε -στον «διάσημο», πλέον, μπλε φάκελο- αναλυτικές οδηγίες για τις δράσεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Προτεραιότητα για τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό αποτελεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Ανάμεσα στους στόχους του κ. Κικίλια είναι και η εφαρμογή προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, που θα είναι διαθέσιμο στους πολίτες, ενώ σημείο-κλειδί για τον υπουργό Υγείας, όπως φάνηκε και από τις «εφόδους» του σε νοσοκομεία, είναι και το ζήτημα της βελτίωσης των συνθηκών περίθαλψης.

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments