ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Για τον δικό μας Σταύρο! 

Ήταν όλοι εκεί! 

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο γήπεδο της “Περνίας” στη Βρύση διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και βετεράνων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του Α.Ο. Κονιστρών & Περιχώρων, τιμώντας έτσι τη μνήμη του πιστού “στρατιώτη” της ομάδας, Σταύρου Ηλία που μας άφησε νωρίς και εντελώς απροσδόκητα… 

Ο Σταύρος ήταν νοερά μαζί μας, κι αν μπορούσε από κάπου να δει, θα έβλεπε ότι την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, με αφορμή το φιλικό αυτό ματς, για να δείξουν την αγάπη τους στο πρόσωπό του, να τιμήσουν τη μνήμη ενός παιδιού που υπήρξε αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία, να μνημονεύσουν τον πιο πιστό οπαδό της ομάδας. 

Ο Σταύρος δε θα ξεχαστεί, όπως δε θα ξεχαστούν και οι στιγμές που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βρύσης. Οι παλιοί αθλητές της ομάδας που αγωνίστηκαν ήταν το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού, και οι οποίοι έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο, με τις μαγικές και περίτεχνες ποδοσφαιρικές κινήσεις τους να ξεσηκώνουν τους φιλάθλους που γέμισαν τα πέριξ του γηπέδου και τις κερκίδες. Τελικά, ο χρόνος μπορεί να αφαιρεί μαλλιά και να προσθέτει κιλά αλλά οι παλαίμαχοι των Κονιστρών δεν έχασαν ίχνος των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων. 

Κλείνοντας, η διοίκηση της ομάδας θέλει πραγματικά από καρδιάς να ευχαριστήσει όποιον έκανε τον κόπο να προσέλθει την Τετάρτη στη Βρύση και να επιβραβεύσει τον τρόπο με τον οποίο θελήσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του δικού μας Σταύρου… Η απόλυτη σιωπή, από την ενός λεπτού σιγή λίγο πριν τη σέντρα της φιλικής αναμέτρησης, ήταν το καλύτερο μνημόσυνο και ταυτόχρονα η πιο συγκινητική στιγμή αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης. 

Με τιμή, 

Το Δ.Σ. 

Βαθμολογήστε το άρθρο
[Σύνολο: 0 Βαθμολογία: 0]

Comments

comments

Από kimiforum