Βραβεία στα μαθηματικά κεφάλια της Εύβοιας

Το παράρτημα Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει τελετή βράβευσης για τους μαθητές του νομού που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών το σχολικό έτος 2015-2016.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφόρος Χαϊνά 89), στη Χαλκίδα.

Αριστεία θα απονεμηθούν στους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού για την επιτυχία τους στον 10ο πανελλήνιο διαγωνισμό “Μικρός Ευκλείδης”, της 4ης Μαρτίου 2016 .

Επίσης αριστεία θα απονεμηθούν στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων για την επιτυχία τους στον 76ο πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών « Θαλής » των Γυμνασίων και Λυκείων της 14ης Νοεμβρίου 2015 καθώς και στο Διαγωνισμό «Ευκλείδης» της 16ης Ιανουαρίου 2015 .

Να σημειωθεί ότι η απονομή για τους μαθητές της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει στην Ιστιαία στις 2 Απριλίου 2017, η απονομή για τους μαθητές της Καρύστιας θα γίνει στην Κάρυστο και για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου η απονομή θα γίνει στο Αλιβέρι σε ειδικές εκδηλώσεις σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν .

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από παλιότερη τελετή βράβευσης της Μαθηματικής Εταιρείας.

egnomi.gr

Comments

comments

Author: kimiforum