Σιγκούνας: «Θα δώσουμε τη μάχη μας με την ΑΕΚ»

Με πολλά προβλήματα θα έρθει η Κύμη στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο όσοι παίξουν είναι έτοιμοι για να παλέψουν, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα.

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε η Κύμη την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, προστέθηκαν και νέα, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος τόνισε πως παρ’ όλα αυτά, οι νεοφώτιστοι είναι έτοιμοι για να παλέψουν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Δυστυχώς αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και ψάχνουμε τον τρόπο να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτήν. Η ήττα μας από τον Κόροιβο, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ήταν ίσως η χειρότερη ήττα που έχει κάνει ποτέ αυτή η ομάδα στην ιστορία της.

Είναι δεδομένο ότι δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων, καθώς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος ο πίνακας του σκορ να γράψει 94-64!

Μετά λοιπόν από αυτήν την χειρότερη ήττα στην ιστορία της ομάδας, μπορώ να πω πως διανύουμε και την χειρότερη περίοδο στην ιστορία της ομάδας. Είχαμε πραγματικά μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Διότι σε όλα τα προϋπάρχοντα προβλήματα, που καλώς ή κακώς μας έχουν αφήσει λίγο “πίσω”, ήρθαν να προστεθούν και κάποιοι προβληματισμοί.

Προβληματισμοί που μας έκανε γνωστούς η διοίκηση, η οποία έθεσε τους πάντες ενώπιον των ευθυνών τους, που επίσης μας επισήμανε ο Coach και που πρέπει να μας κάνουν να σκεφτούμε πολύ καλύτερα και ίσως πολύ πιο σοβαρά τον λόγο που έχουμε επιλέξει να γίνουμε επαγγελματίες αθλητές!

Σε καταστάσεις δύσκολες συνήθως υπάρχουν δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να αφεθείς και να παρασυρθείς από τις δυσκολίες, δείχνοντας αδυναμία. Η δεύτερη επιλογή είναι να παίρνεις θετική ενέργεια από ότι πρόβλημα παρουσιάζεται, να σε κάνει πιο δυνατό και να είσαι συγκεντρωμένος στην επίτευξη του στόχου. Τα προβλήματα δεν πρέπει να σε βουλιάζουν και σε πηγαίνουν στον πυθμένα, αλλά να σου δίνουν έξτρα κίνητρο και δύναμη για να καταφέρεις να μένεις στην επιφάνεια.

Από εδώ και στο εξής η ομάδα προβαίνει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα, είμαστε εδώ προσηλωμένοι σε ένα σκοπό, στο να πετύχει η Κύμη SEAJETS τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Περιμένουμε να έρθουν και οι καινούργιοι παίκτες, να τους βάλουμε άμεσα στο κλίμα και την φιλοσοφία της ομάδας.
Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ. Δεν εξετάζω πόσοι κάναμε προπόνηση αυτές τις ημέρες, αλλά πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και στο κίνητρο που έχουμε. Πάμε να δώσουμε κανονικά την μάχη μας και να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί. Δεν θα πάμε να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Ποτέ δεν το κάναμε άλλωστε.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από τον όλο όγκο προβλημάτων του τελευταίου μήνα, να βγούμε μόνο κερδισμένοι. Να βγούμε νικητές. Μέχρι τότε όμως, τα κεφάλια μέσα, σκληρή δουλειά, πίστη στον συμπαίκτη, πίστη στους προπονητές, πίστη στην ΟΜΑΔΑ».

 

Comments

comments

Author: kimiforum