Ανακοίνωση του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις περιοχές του

Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, ενημερώνει ότι οι έντονες χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες και πολλά προβλήματα , στην κίνηση των οχημάτων στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

Τα προβλήματα εμφανίζονται ιδιαίτερα έντονα στην Δημοτική ενότητα Κύμης , τόσο στην ίδια την πόλη όσο και στα χωριά της και ακολούθως στην Δημοτική ενότητα Κονιστρών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας και όσοι επισκέπτονται την περιοχή μας, να περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις και αφού προηγουμένως πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους και την ασφάλεια των  συμπολιτών μας ( αντιολισθητικές αλυσίδες κ.λ.π.)

Από την έναρξη των καιρικών φαινομένων όλες οι δυνάμεις του Δήμου σε συνεργασία με την περιφέρεια, την Αστυνομία , την Πυροσβεστική και τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοικτό το βασικό οδικό δίκτυο και να προσφέρουν κάθε βοήθεια εκεί που είναι αναγκαίο.

Όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό θα βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή συνεχίζοντας την προσπάθεια για να ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να αποφεύγουν μετακινήσεις και ενέργειες που μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία την ασφάλεια τους και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Οι Δημότες για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα καιρικά φαινόμενα να επικοινωνούν με την αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων.

Comments

comments

Author: kimiforum