Ενισχύεται το νοσοκομείο Κύμης από τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης του παλαιού νοσοκομείου Χαλκίδας. Επικοινωνία του Θ. Ζεμπίλη με τον Φ. Σερέτη.

Κατά την επίσκεψή του στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης είχε ζητήσει από τον Διοικητή κ. Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη την παραχώρηση του ιατροτεχνολογικού και λοιπού  εξοπλισμού του παλαιού Νοσοκομείου στα άλλα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του νομού. Μάλιστα, αμφότεροι είχαν συμφωνήσει ότι η διαδικασία της παραχώρησης πρέπει να προχωρήσει άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος μηχανήματα, όπως της αιμοκάθαρσης, να υποστούν μεγάλες φθορές λόγω αχρησίας.

Πράγματι, ο κ. Ζεμπίλης επικοινώνησε σήμερα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ Φ.Σερέτη, ο οποίος διαβεβαίωσε τον βουλευτή Εύβοιας ότι με τον εξοπλισμό του παλαιού Νοσοκομείου θα ενισχυθούν οι υγειονομικές δομές της Εύβοιας. Παράλληλα, θα υπάρξει ταχύτατη μέριμνα για τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, προκειμένου αυτά να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Κύμης, το μοναδικό στην Εύβοια, όπου λειτουργεί Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Διοικητή για την συστηματική προσπάθεια που καταβάλει, προς την κατεύθυνση της ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Εύβοια.

Comments

comments

Author: kimiforum