Έκλεβε καλώδιο ηλεκτροδότησης από την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου συνελήφθη στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 46χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 46χρονος συλληφθείς κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να έχει προβεί στην κοπή καλωδίου ηλεκτροδότησης οδικού δικτύου, με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος, το τελευταίο δίμηνο, αφαίρεσε συνολικά περίπου 2.200 μέτρα καλωδίων χαλκού, η αξία των οποίων, μαζί με τις προκληθείσες φθορές, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 60.000 περίπου ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος προέβαινε αρχικά στην κοπή τμημάτων καλωδίων χαλκού σε ώρες μη λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροδότησης και ακολούθως μετέβαινε και τα έπαιρνε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 25 μέτρα καλωδίου χαλκού, ένα ζεύγος γαντιών και ένας φακός που βρέθηκαν στην κατοχή του 46χρονου. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Comments

comments

Author: kimiforum