Μπρατσιάκος: «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο»

Στην κακή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα της Κύμης από τον Άρη ο Βασίλης Μπρατσιάκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Παλέ.

Ο τεχνικός των Ευβοιωτών τόνισε πως με 2/12 βολές και 19 λάθη δεν έχεις τύχη σε τέτοια ματς, όμως έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και την άμυνα γενικότερα, έδωσε σύνθημα για τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα την επόμενη αγωνιστική και υπονόησε πως η απουσία του Ελ Αμίν στο δεύτερο ημίχρονο οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αναλυτικά: «Όταν έρχεσαι στο Αλεξάνδρειο να παίξεις με τον Άρη, παρά τα προβλήματά του παραμένει μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο Έλληνα προπονητή, έχεις 2/12 βολές, κάνεις 19 λάθη και δεν είσαι καθόλου ανταγωνιστικός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις από το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. “Σφίξαμε” την άμυνα, παίξαμε πιο έξυπνα, είχαμε καλύτερες αποστάσεις. Αν και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για να είμαστε πιο ‘σκληροί’, ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη. Εμείς πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Προμηθέα, ένα ματς από αυτά που μας ενδιαφέρουν και είναι μέσα στα ‘πρέπει’ για τη νίκη.

Είναι εσωτερικό μας θέμα του Ελ Αμίν. Πάνω από όλα σε μία ομάδα είναι η πειθαρχία, αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Η Κύμη είναι ομάδα που ηγέτης της είναι η ίδια η ομάδα και κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Comments

comments

Author: kimiforum