Καβγάς μεταξύ Λιάγκα-Σκορδά και βαριές κουβέντες

Στην αρχή χώρισαν πολιτισμένα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και δήλωναν ότι θα παραμείνουν φίλοι, αλλά το κλίμα άλλαξε σε ψυχροπολεμικό, με έντονες εκρήξεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “Ciao” πρόσφατα έγινε έντονο επεισόδιο έξω από το σπίτι τους, που πλέον μένει η Φαίη με τα παιδιά.

Αφορμή του καβγά ήταν μια επίσκεψη του Λιάγκα στο σπίτι και μια κουβέντα που είχαν με την Φαίη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, η παρουσιάστρια του ζήτησε να μην πηγαίνει τόσο συχνά στο σπίτι, καθώς έχει ανάγκη να αποφορτιστεί από το κλίμα του χωρισμού και δεν αντέχει να τον βλέπει συνέχεια.

Η κουβέντα από ό,τι φαίνεται δεν πήρε καλή τροπή, καθώς στην συνέχεια μπήκαν σε αυτή και άλλα θέματα, πρακτικού χαρακτήρα, και σύντομα οι δύο του έφτασαν να καβγαδίζουν έξω από το σπίτι και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η ένταση στο πρώην ζευγάρι δεν είναι κάτι παράξενο, καθώς μεταξύ τους έχουν πολλές εκκρεμότητες κυρίως συναισθηματικές, όμως προσπαθούν να είναι ήρεμοι για λογαριασμό των παιδιών τους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, όπως υποστηρίζει το “Ciao”, πιστεύει πως η Φαίη επηρεάζεται πολύ από άτομο από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Μάλιστα στον συγκεκριμένο καβγά ακούστηκε ο παρουσιαστής να της λέει: “Ακούς τον έναν και τον άλλον και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες.”  Η Φαίη πάντως επέμεινε ότι: “Δεν θέλω να σε βλέπω τόσο συχνά.”

Comments

comments

Author: kimiforum