ΣΥΡΙΖΑ: Είναι ψέματα ότι κλείνει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Σωματεία, σύλλογοι και φορείς κάνουν αγώνα για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,ωστόσο ο αγώνας τους είναι χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η  Οργάνωση Μελών Κύμης-Αλιβερίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι όχι μόνο δεν κλείνει το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, αλλά « καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες για την αναβάθμιση του και την εύρυθμη λειτουργία του.»

Ειδική αναφορά γίνεται στα προβλήματα, που έχουν παρουσιαστεί με τις εφημερίες των γιατρών. Για το θέμα αυτό η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

« Σε ότι αφορά τις εφημερίες είναι γεγονός ότι είχε ζητηθεί συνδρομή από τους γιατρούς  και του  Κέντρου Υγείας Αλιβερίου  στο σύστημα εφημεριών του Γ.Ν. Χαλκίδος που παρουσιάζει πολλά κενά σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις,αν και εφόσον δεν επηρεάζουν το σύστημα εφημεριών του Κ.Υ. Αλιβερίου .

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν μεριμνήσει σχετικά ώστε να είναι πάντα σε θέση το Κέντρο Υγείας  Αλιβερίου να εξυπηρετήσει τους δημότες.»

 

Comments

comments

Author: kimiforum