ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων στη Στερεά Ελλάδα για προσλήψεις ανέργων

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικούανακοίνωσε την έναρξη υλοποίησης του Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών.

Το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσληψης σε 10.000 ανέργους, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών και άνω και με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους.

Οι άνεργοι αυτοί θα μπορούν να προσληφθούν σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Νότιου Αιγαίου. Διαβάστε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εδώ.

Comments

comments

Author: kimiforum