Πλήρως επιτυχημένη η πρώτη ευρεία διεξαγωγή του Black Friday στην Ελλάδα

Με τεράστια επιτυχία και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται από το πρωί η Black Friday στα ελληνικά καταστήματα, ή αλλιώς η ημέρα μεγάλων εκπτώσεων όπως έγινε γνωστή στις ΗΠΑ από το 1932όπου έχει καθιερωθεί κάθε τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων προχώρησαν ταυτόχρονα σε εκπτώσεις κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας, με ουρές να σχηματίζονται από νωρίς το πρωί σε αρκετά καταστήματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ήδη από χθες, πολλές προσφορές έκαναν πρώτα την εμφάνισή τους σε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία πρόσβασης σε μερικά απ’ αυτά λόγω φόρτου για περιορισμένο χρονικό διάστημα αλλά και την άμεση εξάντληση προϊόντων.

 

Όπως όλα δείχνουν, η Black Friday έρχεται να καθιερωθεί και στη χώρα μας με τους εμπορικούς συλλόγους Αθηνών και Πειραιά να στηρίζουν παρόμοιες ενέργειες εν μέσω καταναλωτικής ύφεσης. Πλήρως αντίθετη με την πρακτική αυτή των καταστημάτων είναι η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας η οποία καταγγέλλει τις ξενόφερτες και επιθετικές στρατηγικές πωλήσεων, που εισάγουν οι μεγαλοεργοδότες και οι οποίες καταστρέφουν τον υγιή ανταγωνισμό στον κλάδο». Προσθέτει ακόμα ότι «η Μαύρη Παρασκευή στοιβάζει αξημέρωτα έξω από τα καταστήματα πλήθη καταναλωτών, που στο τέλος ποδοπατούνται μεταξύ τους για να αγοράσουν, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται να είναι ακόμα μια φορά τα εξιλαστήρια θύματα της εργασιακής δουλείας».

 

Η κοινότητα του Insomnia παρακολουθεί όπως πάντα όλες τις εξελίξεις, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις καλύτερες προσφορές σε είδη τεχνολογίας και όχι μόνο των καταστημάτων, μέσα από την ενότητα των προσφορών της ιστοσελίδας.

 

Site: Προσφορές

Comments

comments

Author: kimiforum