Δώδεκα αρτοποιοί από την Εύβοια πάνε για εκπαίδευση στο Βερολίνο

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το εγκεκριμένο σχέδιο επαγγελματικής κατάρτισης του  Σωματείου Αρτοποιών Νότιας Ευβοίας «ο Άγιος Γρηγόριος», με κωδικό σχεδίου 2016-1-EL01-KA102- 022814 και τίτλο: «Bio-Bread. Η οργανική τάση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Αρτοποιίας».

Το σχέδιο, που εντάσσεται στη βασική δράση μαθησιακής κινητικότητας  ΚΑ1, στον τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης VET, Erasmus+, προβλέπει την κατάρτιση 12 ατόμων, που ανήκουν στο προσωπικό των επιχειρήσεων- μελών του Σωματείου (αρτοποιοί, υπεύθυνοι αρτοποιίας, εργαζόμενοι) στον τομέα των οργανικών αρτοπαρασκευασμάτων .

Η κατάρτιση θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα  πραγματοποιηθεί από 4-14/12/2016  στο Βερολίνο της Γερμανίας. Οι δραστηριότητες κατάρτισης περιλαμβάνουν, επισκέψεις μελέτης σε αλυσίδες αρτοποιείων που παρασκευάζουν οργανικό ψωμί και οργανικά προϊόντα ζύμης, σε οργανισμούς πιστοποίησης οργανικών προϊόντων, σε αντίστοιχες ενώσεις επαγγελματιών αρτοποιών, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων του Γερμανικού κράτους κλπ.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Χαλκιδέων, στη Χαλκίδα (Αβάντων 50), θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία ενημερωτική εσπερίδα της φάσης προετοιμασίας των συμμετεχόντων.

Comments

comments

Author: kimiforum