ΕΡΕΤΡΙΑ: Καλλιεργούσε χασίς και ασχολείτο με πορνογραφία ανηλίκων 72χρονος (pics)

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στην Ερέτρια ένας 72χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 72χρονο σε χρήστες στην περιοχή της Ερέτριας (μεταξύ των οποίων και σε ανήλικους). Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αρχικά εντοπίστηκαν, εγκατεστημένα σε τρεις αποθήκες του σπιτιού, ισάριθμα ανεξάρτητα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Εξοπλισμός αποτελούμενος από λάμπες, κάτοπτρα, εξαεριστήρες και συστήματα εξαερισμού, ανεμιστήρες, μετασχηματιστές, λάστιχα, όργανα μέτρησης θερμοκρασίας – υγρασίας – ph, μπουκάλια ποτίσματος, πλαστικά ντεπόζιτα νερού, υγρά και οργανικά λιπάσματα, ανακλαστικές μονώσεις κ.α.

Συνολικά 63 φυτά κάνναβης (skunk), 2 κιλά και 74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, από αποθήκη – ξηραντήριο, 121 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, διάφορα σύνεργα για την συσκευασία της κάνναβης (πλήθος νάιλον αεροστεγών συσκευασιών, ψαλίδι, χαρτάκια για τα αυτοσχέδια τσιγάρα).

Επίσης βρέθηκαν 9 μπουκάλια με οργανικό υγρό λίπασμα και νάιλον συσκευασία που περιείχε αυξητική ορμόνη, για την καλλιέργεια της κάνναβης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, διάφορα προσωπικά του έγγραφα, καθώς και χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Ο 72χρονος εκτός από την κατηγορίας της κατοχής, καλλιέργειας χασίς κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

egnomi.gr

Comments

comments

Author: kimiforum