Ήττα στην παράταση με 70-66 για την Κύμη!

Η Κύμη έφτασε μια ανάσα από τη νίκη-πρόκριση μέσα στη Λάρισα επί του Γ.Σ.Λάρισας/Φάρος για να ηττηθεί τελικά στην παράταση με 70-66, δείχνοντας πάντως καλά στοιχεία σε ένα αγώνα που μπορεί να είχε επίσημο χαρακτήρα αλλά περισσότερο έμοιαζε με ένα δυνατό τεστ εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1.

Και αυτό, καθώς η Κύμη όπως άλλωστε και οι ομάδες αυτής της δυναμικότητας δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις για το θεσμό του κυπέλλου που αναμφίβολα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το θετικό για την Κύμη, είναι πως κόντραρε εκτός έδρας τη Λάρισα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στην Α1, δείχνοντας πως φέτος θα ζητήσει τις εκτός έδρας νίκες ώστε να φτάσει γρήγορα στο στόχο της παραμονής της.

Οι δύο ομάδες έδειξαν πως ακόμα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι την έναρξη της Α1 σε δύο εβδομάδες,με τη Λάρισα να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ, ενώ η Κύμη με τη σειρά της μπορεί να έχει πλέον όλους τους παίκτες στο δυναμικό της, αλλά να χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος μια που όλοι οι παίκτες μαζί μετράνε μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-14, 29-27, 41-44, 58-58 (καν.διάρκεια), 70-66 (τελ.αποτελ.).

Eviabasket.gr

Comments

comments

Author: kimiforum