ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Υποψήφιος για την Football League

Ο ΑΟ Χαλκίς θα έχει δικαίωμα ανόδου στη Football League μέσω μπαράζ ή και χωρίς, αρκεί να διαθέτει τις προϋποθέσεις καλύψεως του μετοχικού κεφαλαίου και των …λοιπών απαιτουμένων για τη σύσταση ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε αναπλήρωση της κενής θέσης για το πρωτάθλημα της Football League μέσα από τους δευτεραθλητές της φετινής Γ’ Εθνικής, που είναι η Δόξα Δράμας, ηΑΕ Καραϊσκάκης, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Ιωνικός.

Η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις παραπάνω ομάδες, αν επιθυμούν ν’ αγωνιστούν και αν παράλληλα διαθέτουν τις προϋποθέσεις που αναφέραμε.

Οι ομάδες στη συνέχεια θα πρέπει να το δηλώσουν ότι δέχονται, προσκομίζοντας στην ΕΠΟ εγγυητική επιστολή ύψους 300 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για την σύσταση ΠΑΕ, μέχρι την Πέμπτη 17  Αυγούστου και ανάλογα με τη  …ζήτηση, η ΕΠΟ θα προχωρήσει στην αναπλήρωση της κενής θέσης, είτε απ’ ευθείας, είτε με αγώνες μπαράζ.

Δηλαδή, αν υπάρχει μόνο μία υποψήφια ομάδα, ανεβαίνει απευθείας, αν υπάρχουν δύο θα διεξαχθεί μονός αγώνας μπαραζ σε ουδέτερο γήπεδο, κ.ο.κ.

egnomi.gr

Comments

comments

Author: kimiforum