Καίγεται το Αλιβέρι για τον πρωταθλητή Εύβοιας Ταμυναϊκό

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εύβοιας, μετά από 25 χρόνια, πανηγύρισε ο Ταμυναϊκός και το γήπεδο Αλιβερίου …κάηκε από τις εκδηλώσεις χαράς παικτών, παραγόντων και φιλάθλων της ομάδας.

Το egnomi.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τους πανηγυρισμούς μετά το ματς-φινάλε των πρωταθλητών.

Ολα άρχισαν με το “όλε” των παικτών προς τους φιλάθλους που γέμισαν την εξέδρα του “Τσαρπάλειου”

και μετά …έβαλε φωτιά, ο Φωτιάς με τα καπνογόνα.

Φυσικά το μικρόφωνο πήρε ο πρόεδρος Τάσος Κατσινόπουλος που ευχαρίστησε όσους και όσες βοήθησαν τον Ταμυναϊκό για να γράψει φέτος ιστορία

και ο ίδιος , πριν δώσει το λόγο στο Δήμαρχο της περιοχής Θανάση Μπουραντά, παρουσίασε έναν-έναν τους συνεργάτες του στη διοίκηση των πρωταθλητών.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους Παλαίμαχους παίκτες του Αλιβερίου που ήταν κι αυτοί εκεί για να θυμηθούν …παλιούς πανηγυρισμούς.

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση της απονομής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου τίμησε το …συνεπίθετό του διαιτητή Κώστα Παπακωνσταντίνου, για τον οποίο το ματς Ταμυναϊκού-Ελλήσποντου, ήταν το τελευταίο της μεγάλης διαιτητικής του καριέρας.

Ο …παλαίμαχος σε λίγο διαιτητής φωτογραφήθηκε με τους παλαίμαχους Θαλασσινό, Πιλάτη και Περπερίδη, για ν’ ακολουθήσει στη συνέχεια η απονομή των μεταλλίων από επισήμους και παράγοντες-μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ (φωτό κα΄τω, ο Νίκος Δαφνής).

Το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο και για τον Γιώργο Πετράκη που πήρε το μετάλλιό του από το “Νότιο” Τάσο Τσεκούρα (διακρίνεται λίγο πίσω και ο άλλος νότιος της ΕΠΣΕ, ο Γιάννης Ρέτσας) έχοντας αγκαλιά την κορούλα του, όπως και ο Αλέξανδρος Σταμέλος (κάτω με τον ταμία της Ενωσης Αντώνη Παπαδάκη και το γραμματέα Γιώργο Πίσχινα)

Ενθερμο ήταν το χειροκρότημα του Μάκη Περπερίδη όταν έφθασε η σειρά να πάρει το μετάλλιό του ο προπονητής Βαγγέλης Ντόβολης, τον οποίο πέταξαν ψηλά μετά οι παλαίμαχοι …γιατί ξανάφερε ψηλά την ομάδα του Αλιβερίου.

Και ήρθε η ώρα της απονομής της κούπας…

…ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Φωτιάς δεν την έπαιρνε, αφού ήθελε ν’ ακούσει πολύ δυνατά την ιαχή των πρωταθλητών …μέχρι που ο Βασίλης Αναστασίου του φώναξε στο αυτί (βλ. φωτό κάτω),  ή μάλλον …τον κούφανε, ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ …

egnomi.gr

Comments

comments

Author: kimiforum