Ακίνητα πλοία, τρένα και τρόλει για την Πρωτομαγιά

Δευτέρα 1 Μαΐου ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της εργατικής τάξης. Στην Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης οι εργαζόμενοι σε πλοία, τρένα και τρόλει αποφάσισαν να απεργήσουν όλη την ημέρα για να δώσουν και εκείνοι τον αγώνα τους απέναντι στα μνημόνια.

Συγκεκριμένα, χωρίς πλοία, τρένα και τρόλει θα μείνει το επιβατικό κοινό την Δευτέρα 1 Μαΐου. Το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι: «η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργία των εργαζομένων».

Eπίσης θα απεργήσουν η Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ η οποία ανέφερε ότι: «Σε συνέχεια όλων των σκληρών μέτρων και μνημονίων των προηγούμενων ετών, το κλείσιμο της αξιολόγησης φέρνει μαζί της νέα σκληρά μέτρα».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την ακινητοποίηση των τρένων συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού ενώ θα δώσει και στη δημοσιότητα τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου σύμφωνα με την ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία).

Comments

comments

Author: kimiforum