Η εκπρόσωπος του Στάθη Ψάλτη: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του – Κάποιοι βιάστηκαν να τον “πεθάνουν”

Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη σύμφωνα με ανάρτηση της εκπροσώπου της οικογένειας του ηθοποιού, Μαίρης Βιντιάδου στο Facebook.

Ταυτόχρονα εκφράστηκε και το παράπονο της οικογένειας για κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που, όπως αναφέρει η κ. Βιντιάδου, «κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους.

Με εκτίμηση

ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΨΑΛΤΗ

Δείτε την ανάρτηση:

Comments

comments

Author: kimiforum