Το δείπνο της …παραμονής!

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της ομάδας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας. Μετά το πέρας του δείπνου ο κ. Θεοδώρου μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι η νίκη στο ματς του Σαββάτου έχει μεγάλη σημασία για όλη την Εύβοια. Το σημερινό βράδυ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και όλοι φαίνονται αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την παραμονή στην κατηγορία.

Read More

Ο Πάνος – Μάνατζερ Ράγκμπι αποχώρησε από το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Τον μάνατζερ ράγκμπι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κρατώντας παράλληλα μέσα στο παιχνίδι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την ομάδα των μαχητών.

Read More

Έφτασε η ώρα της εφορίας- Άνοιξε το Taxisnet για τις δηλώσεις

Η ώρα της εφορίας έφτασε για 6 εκατ. φορολογουμένους οι οποίοι θα έχουν χρονικό περιθώριο περίπου 3 μηνών για να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη φορολογική τους δήλωση καθώς η προθεσμία, όπως έχει δηλώσει πριν από λίγο καιρό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, θα λήξει στις 15 Ιουλίου. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Τα φορολογικά έντυπα έχουν εκδοθεί ενώ στο Taxisnet βρίσκονται ήδη τα στοιχεία των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων, καθώς και οι βεβαιώσεις αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα του 2016. Τα πρώτα πέντε λεπτά…

Read More