Το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 πιθανόν να είναι σκέτο μία… οθόνη

Σύμφωνα με ένα άρθρο του The Investor στην Ν. Κορέα, που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την έκθεση οθονών iMiD 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ την περασμένη εβδομάδα, ο Park Won-sang, ένας μηχανικός από το τμήμα κατασκευής οθονών της Samsung δήλωσε ότι το 90% της εμπρόσθιας όψης του κινητού θα είναι οθόνη.

Στο άρθρο του, το The Investor αναφέρει ότι κατά μέσο όρο, η οθόνη στα σημερινά smartphones καλύπτει περίπου το 80% της πρόσοψης τους. Αν αληθεύουν όσα ισχυρίζεται ο μηχανικός της Samsung, τότε το Galaxy S8 θα επιδεικνύει το μεγαλύτερο “screen-to-body ratio” που έχουμε συναντήσει σε κινητό της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (λογικά θα βρίσκεται κοντά στην αναλογία που επιδεικνύει το Xiaomi Mi Mix το οποίο εντυπωσίασε τους περισσότερους χρήστες).

 

O Park Won-sang επίσης δήλωσε ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να σταματήσει στο 90%, αφού έχει στόχο την κατασκευή μίας συσκευής μελλοντικά με οθόνη που θα καλύπτει το 99% της εμπρόσθιας όψης.

 

Η οθόνη του Galaxy S8 φυσικά θα είναι τύπου OLED ενώ φημολογείται ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει το home button, προσαρμόζοντας τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

 

Site: C|Net
Site: TheNextWeb

Comments

comments

Related posts